Понедельник, 20.05.2024, 04:43 Приветствую Вас Гость

Made by Ilona Hreshnova

Главная | Регистрация | Вход | RSS

Каталог статей

Главная » Статьи » 2012

Гомостудентіус нашого часу
Так вже повелося, що з давніх віків і до нашого часу люди ієрархічно ділились на класи та рівні. Спочатку вождем був той, хто був сильнішим. Потім були раби і їхні власники. Потім, з переходом до більш цивілізованого ладу, з'явились царі, а згодом і президенти. І понеслося... Влада, судові установи, професіонали, робітники, студенти, школярі, дитсадовці, немовлята тощо.
Майже аналогія тих, хто був колись кроманьйонцями, гомосапіенсами, автралопітеками, пітекантропами і т.д.
Зараз я хочу розповісти про широкопоширений вид у ХХІ ст. - "гомостудентус". Цей вид нічим особливим ззовні не відрізняється від звичайної людської раси. Так само немає специфічного роду занять, окрім того, що здобуває знання у закладі, який зазвичай називається університетіус. У інший час, зазвичай, спить, або по розважальних закладах витрачає залишки енергії, що залишилась після відвідування університетіусу. Особливо здоровим організмам потребується багато часу для повної розрядки і вони змушені розважатись цілу ніч. Інколи в них буває збій організму і енергія на наступний день не встигає відновитись, тому вони не відвідують університетіус, через що щиро переймаються.
Проте найбільший жаль їх охоплює у зимовий та весняний період, коли старші над ними перевіряють рівень здобутих ними знань. Саме в ці періоди в гомостудентуса спостерігається пожвавлення та рухливість на території університетіусу.
В тих, хто не встигає за загальним рухом, виростають хвости. Їх може бути від одного і аж до двозначних чисел. Головним завданням студентіуса тоді є обов'язок позбутися надої частини тіла, яка заважає розвагам.
Як і всі люди відрізняються різними характерами і темпераментами, так і у студентіусів є такі екземпляри, у яких не порушений енергообмін і вони не пропускають занять в університетіусі і ніколи в них не виростають хвости. В результаті чого вони винагороджуються червоною картонкою, в той час, як всі інші - синьою.
Але таке нагородження буває раз в п'ять років. Далі гомостудентіуси переходять на новий рівень, нову сходинку існування.
Взагалі людство вважає, що рівень, коли ти гомостудентіус - найкращий і найбезтурботніший рівень у житті кожного.
Ілона Грешнова
Категория: 2012 | Добавил: Hreshnova (29.12.2012) | Автор: Ілона Грешнова
Просмотров: 442 | Комментарии: 1 | Теги: фейлетон, Студент | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
1 Гость  
0
ржака))))

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Категории раздела
2012 [2]
январь 2013 [0]
февраль 2013 [0]
март 2013 [0]
апрель 2013 [0]
май 2013 [0]
июнь 2013 [0]
июль 2013 [0]
август 2013 [0]
сентябрь 2013 [0]
октябрь 2013 [0]
ноябрь 2013 [0]
декабрь 2013 [0]
Поиск
Форма входа
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 8
Статистика

Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0